TIP-rakentajat on 2004 perustettu rakennusalan yritys. Olemme erikoistuneet kattoremontteihin sekä yläpohjan lisäeristykseen. Haluamme olla vastuullisesti toimiva ja kasvollinen kumppani, jonka työjälkeen asiakkaamme voi luottaa. Hoidamme hommat niin, että kehtaamme kulkea kylällä vastaan kadun samalla puolen.

TIP-rakentajat on kohta parin vuosikymmenen aikana urakoinut monenlaisia kohteita omakotitaloista liiketiloihin ja saneerauksista uudisrakennuksiin. Kokemuksemme katto- ja lämmöneristysremonteista näkyy ripeänä työnä ja tasaisena laatuna. Alusta asti meille on ollut tärkeää, että asiakkaamme voivat luottaa meihin varauksetta.

Ennen työhön ryhtymistä asiakkaamme saa aina avaimet käteen -tarjouksen ja tarkan selvityksen, mitä tehdään ja milloin. TIP-rakentajien tiimi toimii niin, että kukin kohde tehään kerralla alusta loppuun. Emme katoa välillä toiselle työmaalle. Kun työ on vamis, asiakkaan kanssa tehdään vielä lopputarkastus, jossa käydään läpi ja tarkistetaan kaikki, mitä on tehty.

TIP-rakentajilla on toimipaikat Raumalla ja Sastamalassa, joten pystymme palvelemaan ketterästi laajalla alueella.

Pyydä tarjous jo tänään! Tarjoamme maksuttoman kartoituksen.